Želimo si, da razumete vrste podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo storitev.

Ko uporabljate našo storitev, nam zaupate svoje podatke. Zavedamo se, da je to velika odgovornost, zato si po najboljših močeh prizadevamo za zaščito vaših podatkov katerem posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Namen pravilnika o zasebnosti vam bo pomagal razumeti, katere podatke zbiramo, zakaj in kako jih lahko posodobite, upravljate, izvozite in izbrišete.

dezurnizobozdravnik in zbiranje podatkov

Podatke zbiramo, da bi zagotovili boljšo storitev vsem našim uporabnikom - od osnovnih stvari, kot so preference in nastavitve strani, do bolj zapletenih, kot je statistika o obiskanosti, itd. Podatki, ki jih dezurnizobozdravnik zbira in kako se ti podatki uporabljajo, so odvisni od tega, kako uporabljate našo storitev in kako upravljate svoje nastavitve zasebnosti. Zbiranje podatkov nam omogoča, da storitev nenehno izboljšujemo, tržimo, ter prilagajamo aktualnim smernicam ter potrebam uporabnikov.

Vaše podatke zbiramo in hranimo z edinstvenimi identifikatorji, povezanimi z brskalnikom, aplikacijo ali napravo, ki jo uporabljate. Tako lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo za uporabnike naše storitve.

Podatki, ki jih zbiramo, ko uporabljate storitev

Aplikacija, brskalnik in naprava

Zbiramo podatke o aplikacijah, brskalnikih in napravah, katere uporabljate za dostop do storitve dezurnizobozdravnik, te podatke zbiramo, za zagotavljanje funkcij, kot so samodejne posodobitve in npr. zatemnitev zaslona mobilne naprave, ​​če je baterija prazna.

Podatki, ki jih zbiramo, vsebujejo edinstvene identifikatorje, vrsto in nastavitve brskalnika, vrsto in nastavitve naprave, operacijski sistem, podatke o preferencah in nastavitev storitve, ter številko različice aplikacije. Prav tako zbiramo podatke o medsebojnem delovanju aplikacij, brskalnikov in naprav z našo storitvijo, vključno z naslovom IP, sistemski dejavnosti ter datumom, časom in URL-jem napotitelja za vašo zahtevo.

Te podatke zbiramo, ko se storitev dezurnizobozdravnik v vaši napravi poveže z našimi strežniki - na primer, ko obiščete spletno stran ali ko aplikacija samodejno preverja za novimi informacijami (obvestila, novi podatki, posodobitev).

Vaša aktivnost

Podatke o vaši aktivnosti z našo storitvijo zbiramo, za izboljševanje storitve. Podatki o aktivnosti, ki jih zbiramo, lahko vključujejo:

 • izraze, ki jih iščete v iskalniku,
 • oglede in interakcije z vsebino in oglasi,
 • nakupovalno aktivnost,
 • aktivnost na spletnih mestih in aplikacijah tretjih oseb, ki uporabljajo našo storitev.

Podatki o vaši lokaciji

Ko uporabljate našo storitev lahko zbiramo podatke o vaši lokaciji, tako vam lahko ponudimo funkcije, kot na primer, iskanje najbližjih poslovalnic v vaši bližini.

Vašo lokacijo je mogoče določiti z različno stopnjo natančnosti:

 • GPS
 • IP naslov
 • Podatki senzorja iz naprave
 • Informacije o stvareh v bližini naprave, kot so dostopne točke Wi-Fi, bazne postaje in naprave Bluetooth

Vrste podatkov o lokaciji, ki jih zbiramo, so delno odvisne od vaše naprave in vašim soglasjem o zbiranju podatkov vaše lokacije. Deljenje vaše lokacije lahko tudi popolnoma izklopite v nastavitvah vaše naprave.

Za zbiranje in shranjevanje podatkov uporabljamo različne tehnologije, vključno s piškotki, oznakami slikovnih pik, lokalno shrambo, kot so shramba brskalnika ali pomnilnik podatkov v aplikacijah, zbirke podatkov in dnevniki strežnikov.

Podatke uporabljamo za zagotavljanje boljše storitve

Podatke, ki jih zberemo, z našo storitvijo uporabljamo za naslednje namene:

Zagotavljanje storitve

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in obstoj storitve.

Vzdrževanje in izboljšavo storitve

Vaše podatke uporabljamo tudi za zagotovitev, da storitev deluje pravilno, podatke lahko uporabimo za odpravljanje napak in spremljanje izpadov. Vaše podatke uporabljamo za izboljšavo storitve - na primer, z razumevanjem, kje, kdaj in kako se je pojavila napaka, lahko napako hitreje najdemo in jo v najkrajšem času tudi odpravimo.

Razvoj novosti

Podatke, ki jih zbiramo v storitvi, lahko uporabimo za razvoj novih funkcionalnosti. Na primer, z razumevanjem, kako uporabljate storitev, lahko opazimo pomanjkljivosti, jih tako v prihodnosti razvijemo in vključimo v storitev.

Merjenje učinkovitosti

Podatke za analizo in merjenje uporabljamo za razumevanje uporabe naše storitve. Na primer analiziramo podatke o vaših obiskih na naših spletnih mestih, da ugotovimo, kako bolj učinkovito izpostaviti oz. prilagoditi vsebino, izdelek - storitev. Uporabljamo tudi podatke o oglasih s katerimi imate interakcije, za razumevanje uspešnosti svojih oglaševalskih akcij. Za to uporabljamo različna orodja, med drugim tudi Google Analytics, Google AdWords, Facebook.

Zaščita dezurnizobozdravnik, naših uporabnikov in javnosti

Podatke uporabljamo tudi za izboljšanje varnosti in zanesljivosti naših storitev. To vključuje odkrivanje, preprečevanje in odzivanje na goljufije, zlorabo, varnostna tveganja in tehnične težave, ki bi lahko škodovale storitvi dezurnizobozdravnik, našim uporabnikom ali javnosti.

Za obdelavo vaših podatkov uporabljamo različne tehnologije. Analizirali bomo vašo vsebino, da bi odkrili zlorabe, kot so nezaželena vsebina, zlonamerna programska oprema in nezakonita vsebina.

Za podatke, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Preden bomo podatke uporabili za namene, ki niso obravnavani v tem pravilniku o zasebnosti, vas bomo zaprosili za soglasje.

Kontrolirajte, kaj lahko zbiramo in kaj lahko uporabljamo

Ta razdelek opisuje kako kontrolirati vašo zasebnost v naši storitvi.

Obstajajo tudi drugi načini za nadzor vaših podatkov, ki jih dezurnizobozdravnik zbira. Nekateri od teh so:

 • Nastavitve piškotkov: Stran "Piškotki", omogoča, popoln nadzor nad piškotki, ki jih lahko kadarkoli vključite/izključite.
 • Nastavitve brskalnika: na primer, brskalnik lahko nastavite tako, da blokira vse piškotke iz določene strani ali pa piškote popolnoma onemogočite. Ampak ne pozabite, da naša storitev deluje pravilno ravno z uporabo piškotkov, na primer, s piškotki lahko shranimo vašo prijavo v dezurnizobozdravnik račun, da se naslednjič ne rabite znova prijavljati v storitev.
 • Nastavitve na ravni naprave: v vaši napravi lahko spreminjate nastavitve, ki določajo, katere podatke lahko zbiramo. Na primer, lahko spremenite nastavitve lokacije.

Kdaj dezurnizobozdravnik razkrije vaše podatke

Vaše osebne podatke ne razkrivamo z družbami, organizacijami ali posamezniki zunaj dezurnizobozdravnik, razen v naslednjih primerih:

Z vašim soglasjem

Osebne podatke bomo posredovali izven dezurnizobozdravnik samo takrat, kadar imamo vaše soglasje. Če se na primer naročite na obveščanje preko e-pošte in bomo za pošiljanje uporabili zunanjo storitev bomo najprej morali pridobiti vaše dovoljenje.

Pred razkrivanjem kakršnih koli občutljivih osebnih podatkov bomo vedno prosili za vaše izrecno soglasje.

Za zunanjo obdelavo

Osebne podatke damo na voljo svojim povezanim osebam in drugim zaupanja vrednim družbam ali posameznikom, da jih obdelujejo v našem imenu, po naših navodilih ter skladno z našim pravilnikom o zasebnosti in vsemi drugimi ustreznimi ukrepi za zagotavljanje zaupnosti in varnosti.

Iz zakonskih razlogov

Osebne podatke bomo posredovali izven dezurnizobozdravnik, samo če smo prepričani, da je dostop, uporaba, hranjenje ali razkritje informacij nujno potrebna za:

 • upoštevanje veljavnih predpisov, zakonodaje, pravnih postopkov ali izvršljivih aktov državnih organov;
 • uveljavljanje veljavnih pogojev storitve, vključno s preiskovanjem morebitnih kršitev;
 • prepoznavanje, preprečevanje ali drugače obravnavanje goljufij, varnostnih ali tehničnih težav.
 • zaščito pred kršitvijo pravic, lastnine ali varnosti dezurnizobozdravnik, uporabnikov ali javnosti ter pred škodo na njihovi lastnini, kot to zahteva ali dovoli zakonodaja.

Z javnostjo in z našimi partnerji, kot so založniki, oglaševalci, razvijalci ali imetniki pravic, lahko razkrijemo podatke, ki ne omogočajo osebne prepoznave. Na primer, javno objavimo podatke, ki prikazujejo trende o splošni uporabi naših storitev.

Če bo storitev dezurnizobozdravnik sodelovala pri združitvi, nakupu ali prodaji, bomo še naprej zagotavljali zaupnost vaših osebnih podatkov in obvestili uporabnike, preden se osebni podatki prenesejo ali postanejo predmet drugega pravilnika o zasebnosti.

Varnostni ukrepi, za zaščito vaših podatkov

dezurnizobozdravnik je izdelan z močnimi varnostnimi rešitvami, ki nenehno ščitijo vaše podatke. Vpogledi, ki jih pridobimo pri vzdrževanju naših storitev, nam pomagajo odkriti in samodejno blokirati varnostne grožnje, preden vas sploh dosežejo. Če odkrijemo nekaj tveganega, za čemer menimo, da bi morali vedeti, vas bomo obvestili in vam pomagali skozi postopek, ki je potreben, da bi ostali bolje zaščiteni.

Trudimo se, da vas in dezurnizobozdravnik zaščitimo pred nepooblaščenim dostopom do podatkov, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem. Pri tem med drugim uporabljamo naslednje ukrepe:

 • Med prenosom vaših podatkov uporabljamo šifriranje za ohranjanje vaše zasebnosti.
 • Uporabljamo šifrirane varnostne kopije
 • Pregledujemo naše postopke zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov, vključno z ukrepi fizičnega varovanja, da bi preprečili nepooblaščen dostop do naših sistemov.
 • Dostop do osebnih podatkov omejujemo na vzdrževalce storitve, izvajalce in zastopnike, ki potrebujejo te podatke, da jih obdelujejo. Vsakdo s takšnim dostopom je predmet strogih pogodbenih obveznosti in če jih ne spoštujejo lahko proti njim sprožimo disciplinske postopke ali jim odpovemo pogodbeno razmerje.

Prenos podatkov

Ko prejmemo uradne pisne pritožbe, odgovorimo tako, da stopimo v stik z osebo, ki je vložila pritožbo. Sodelujemo z ustreznimi regulatornimi organi, vključno z lokalnimi pooblaščenci za varstvo podatkov, da rešimo morebitne pritožbe glede prenosa podatkov, ki jih ne moremo rešiti neposredno z vami.

Evropske zahteve

Po veljavni zakonodaji o varstvu podatkov Evropske unije (EU), vam zagotavljamo nadzor nad vašimi podatki, opisane v tem pravilniku. Po zakonu imate pravico zahtevati dostop, posodobitev, odstranitev in omejitev obdelave vaših podatkov. Imate tudi pravico ugovarjati obdelavi vaših podatkov ali izvoziti svoje podatke v drugo storitev.

Vaše podatke obdelujemo za namene, opisane v tem pravilniku, na podlagi naslednjih pravnih podlag:

Vaše soglasje

Strinjati se morate s pogoji uporabe, šele nato lahko vaše podatke obdelujemo za posebne namene in zmeraj imate pravico, da kadar koli umaknete svoje soglasje. Na primer, prosimo za vaše soglasje, da vas preko e-pošte obveščamo o posodobitvah, novosti in akcijah.

Kadar sledimo zakonitim interesom

Vaše podatke obdelujemo za naše zakonite interese in za tretje osebe, medtem ko uporabljamo ustrezne zaščitne ukrepe, ki ščitijo vašo zasebnost. To pomeni, da obdelujemo vaše podatke za stvari, kot so:

 • Zagotavljanje, vzdrževanje in izboljšavo naše storitve za potrebe naših uporabnikov.
 • Razvijanje novih izdelkov in funkcij, uporabnih za naše uporabnike.
 • Razumevanje, kako ljudje uporabljajo naše storitve, da bi zagotovili in izboljšali učinkovitost naših storitev.
 • Prilagajanje naših storitev, da vam zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
 • Obveščanje uporabnikov o naših storitvah - trženje.
 • Zagotavljanje oglaševanja, da je lahko del storitve brezplačno dostopne našim uporabnikom.
 • Odkrivanje, preprečevanje ali drugačno obravnavanje goljufij, zlorab, varnostnih ali tehničnih težav v naši storitvi.
 • Zaščita pred kršitvijo pravic, lastnine ali varnosti dezurnizobozdravnik, naših uporabnikov ali javnosti, kot je to potrebno ali zahtevano z zakonom.
 • Izvajanje raziskav, ki izboljšujejo našo storitev za naše uporabnike in koristijo javnosti.
 • Izpolnjevanje obveznosti do naših partnerjev, kot so razvijalci in imetniki pravic.
 • Uveljavljanje pravnih zahtevkov, vključno s preiskavo morebitnih kršitev veljavnih pogojev storitve.

Pri ravnanju v skladu z zakonskimi obveznostmi

Podatke bomo obdelali, ko smo pravno zavezani k temu, na primer, če se odzivamo na sodni postopek ali izvršljiv akt državnega organa.


Če imate vprašanja, se lahko obrnete na dezurnizobozdravnik. Lahko pa se obrnete na pooblaščenca za varstvo podatkov, če imate pomisleke glede svojih pravic po veljavni zakonodaji.

Ta pravilnik o zasebnosti ne velja za:

 • storitve, ki jih ponujajo druge družbe ali posamezniki, vključno z izdelki ali spletnimi mesti/aplikacijami, ki morda vključujejo dezurnizobozdravnik storitev, so vam prikazane v rezultatih iskanja ali do njih vodijo povezave iz naših storitev.

Spremembe tega pravilnika

Ta pravilnik o zasebnosti občasno spremenimo. Vaše pravice v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti ne bomo okrnili brez vašega izrecnega soglasja. Vedno označimo datum, kadar so bile objavljene zadnje spremembe. Če so spremembe večje, vam bomo zagotovili vidnejše obvestilo (tudi z e-poštnim obvestilom).


Ta pravilnik velja od: 22.5.2018


Imaš vprašanje, mnenje, pohvale ali pripombe? Piši nam na našem Facebook profilu!