Zobozdravstvena dežurna služba

Ob nedeljah in praznikih.
Deluje ob nedeljah in praznikih od 8:00 do 13:00 v prostorih zobnih ambulant v Ulici Kneza Koclja 10 (pritličje nove zgradbe).

Zaradi spremembe delovnega časa paciente obveščamo, da so ob petkih popoldan zobozdravstvene ambulante v Ulici Kneza Koclja 10 zaprte. Ob sobotah deluje zobozdravstvena dežurna služba za prvo pomoč od 7:00 do 12:00 v prostorih zobnih ambulant v Ulici Kneza Koclja 10 (pritličje nove zgradbe).

Nočna dežurna zobozdravstvena služba

Nočna dežurna zobozdravstvena služba deluje vsak dan od 20. do 24. ure. Za obisk plačajo občani mesta Maribor in ostalih občin ustanoviteljic ZD Maribor pavšal v višini 10 €, občani iz drugih občin pavšal v višini 25 €. Otroci pavšala ne plačajo.

Opomba: od 1.1.2010 vas obveščamo, da v nočni dežurni zobozdravstveni službi občani ostalih občin in tujci (razen otrok, ki plačajo le storitev po samoplačniški ceni), pa poleg participacije v znesku 25 €, plačajo tudi storitev po samoplačniški ceni.

Redni delovni čas

Ob delavnikih od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro nudijo zobozdravstveno pomoč občanom osebni zobozdravniki v zdravstvenem domu in zasebniki s koncesijo.Naslov: Ulica Kneza Koclja 10, 2000 Maribor

Telefonska številka: (02) 2356-633Dežurni zobozdravnik Maribor

Uradna stran

Imaš vprašanje, mnenje, pohvale ali pripombe? Piši nam na našem Facebook profilu!